Stud. Håndværk

Nu kan studenter få op til 10 ugers rabat på grundforløbet som elektriker!

Som et helt specielt tilbud til studenter tilbyder EUC Nord et grundforløb på ca. 10 uger, som normalt tager 20 uger med start d. 14. august hos elektrikerne. Vi kalder det Stud. Håndværk. Det gør EUC Nord fordi erfaringen viser, at flere og flere studenter også interesserer sig for elektrikeruddannelsen.

Rabatten giver vi fordi studenter allerede har haft en række af de fag man skal have på grundforløb 2 som fx dansk og matematik.

De to sidste uger af Stud. Håndværk foregår i virksomhedspraktik, så man får et reelt indtryk af faget, branchen og arbejdet. Efter grundforløbet fortsætter uddannelsen på hovedforløbet i en praktikplads i en virksomhed. EUC Nord hjælper med at finde praktikplads - og med travlhed i byggeriet og den maritime industri, er der gode muligheder.

Da et almindeligt grundforløb er på 20 uger har studenterne hermed et forspring på op til 10 og kan søge praktikplads i efteråret, hvor de andre elever først bliver færdige til jul.

> Kontakt en af vores vejledere for at få mere information og tilmelding.


Er du i tvivl?

Kontakt vores studievejledere Morten Gaust, Lone Larsen, Maria Dolmer Bruun eller Maj-Britt Hjortholm for nærmere oplysninger.

Morten Gaust

Morten Gaust

Studievejleder

mga@eucnord.dk
+45 7224 6084  

Lone Larsen

Lone Larsen

Studievejleder

lla@eucnord.dk 
+45 7224 6086

Maria Dolmer Bruun

Maria Dolmer Bruun

Studievejleder

mdbr@eucnord.dk 
+45 7224 6649

Maj-Britt Hjortholm

Maj-Britt Hjortholm

Studievejleder

mah@eucnord.dk 
+45 7224 6458