Uddannelses- og erhvervsvejlederne hjælper dig med at løse de spørgsmål, der kan opstå under din uddannelse på EUC Nord. Det kan være spørgsmål om valg af uddannelsesretning og valgfag eller spørgsmål om SU eller andre støttemuligheder. Vi er også behjælpelige med ansøgninger om specialpædagogisk støtte, hvis du fx har svært ved at læse og skrive. Du kan også få hjælp til at løse personlige eller sociale problemer.

Hvis det er nødvendigt formidler vejlederne kontakt til støttefunktioner uden for skolen, fx. ved behov for psykologhjælp.

Søger du lære- eller praktikplads, kan du få hjælp hos skolens praktikpladskonsulenter.

Læs mere om vejledningen på vores specifikke uddannelser ved at følge linkene herunder: 


Læs vejledningsloven her.


eVejledning

Har du brug for vejledning om uddannelse, efteruddannelse eller jobmuligheder? Så besøg www.voksenuddannelse.dk. Her finder du en guide, som kan hjælpe dig i gang med valg af uddannelse eller efteruddannelse. Du kan også kontakte eVejledning dag, aften og weekend. I eVejledning sidder 30 professionelle vejledere klar til at guide dig videre på din uddannelsesvej. Du er meget velkommen til at ringe til os, men du kan også kontakte os via chat, Facebook eller mail. Vi afholder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. Vi glæder os til at møde dig!

eVejledning er et landsdækkende vejledningstilbud for unge, voksne og virksomheder, og er forankret i Styrelsen for It og Læring i Undervisningsministeriet.

 

Nyttige links