Ny elev - kom i gang med vores IT-tjenester

Her kan du se videoer, der viser hvordan du, som ny elev, kommer i gang med at bruge forskellige digitale tjenester på EUC Nord. 

Velkommen til nye elever!

Skifte af password

Intro til Teams

Kom i gang med Office 365

Intro til Itslearning

Intro til Lectio

Opsætning af VDI

Koder og print på EUC Nord

2 factor authentication

Vejledning til registrering hos Autodesk

  1. Åben denne hjemmeside hos Autodesk og tryk på knappen ”Get started” https://www.autodesk.com/education/edu-software/overview?sorting=featured&page=1
  2. Her kan du enten oprette en konto, hvis du ikke har en eller logge ind, hvis du har en. Ved oprettelse vælger du Danmark, Student, University/Post-Secondary, samt fødselsdato, som vist i billedet:
  3. I næste vindue indtaster du dit fornavn, efternavn, EUC Live mailadresse og vælger en adgangskode samt accepterer licensbetingelserne.
  4. Du vil så modtage en mail i din EUC Live postkasse, som du kan finde ved at logge ind på office.com, fra Autodesk, hvori der er et link du skal trykke på og derefter på knappen Done, for at bekræfte din konto.
  5. Nu logger du ind med dine brugeroplysninger og indtaster/vælger EUC Nord i det øverste felt, derefter hvilken studieområde du tilhører, samt start og slutdato for din uddannelse. Så trykker du på next og i næste vindue på continue.
  6. Hvis du bliver bedt om at dokumentere dit tilhørsforhold til EUC Nord, kan du finde en mail med et brev fra EUC nord i din EUC Live postkasse, som du kan vedhæfte som bevis for at du er studerende på skolen. Der kan gå op til 48 timer, før du bliver godkendt og du vil modtage en mail med link til, hvordan du henter dine programmer.
  7. Har du brug for hjælp, kan du se denne video (Engelsk tale) https://www.youtube.com/watch?v=UCMM8kE7QQ4