Ny elev på EUC Nord

Her kan du se videoer, der viser hvordan du, som ny elev, kommer i gang med at bruge forskellige digitale tjenester på EUC Nord.  

 

Sådan skifter du dit password til Eucnord´s netværk (WIFI) og Lectio.

Har du brug for at skifte dit password, så se denne video.


Password til UNI-login

Her ser du hvordan du ændrer dit password, til UNI-login og hvad du bruger det til.
 

Installation og brug af Tryllehat

Tryllehat er et program som forbinder dig til Wi-Fi på EUC Nord, og som vil finde nærmeste router selvom du skifter adresse på skolen. Hvis du oplever at du ikke har Wi-Fi når du har fysisk undervisning på skolen er det en god ide at logge på Tryllehat og lade det køre. Tryllehat giver dig desuden adgang til skolens printere.
 

Kom i gang med Office 365

I denne video, kan du se hvordan du får Officepakken. ( det gælder også på Mac Computere.)
 

It's Learning

I denne video kan du få en introduktion til It's Learning, som er en læringsplatform vi bruger på EUC Nord.
 

Lectio

I denne video kan du få en introduktion til Lectio, som er en app vi bruger til at administrere studielivet. her kan du se skema, lektier, opgaver, fravær, osv.
 

Vdi

Vdi installation og opsætning
 

Teams - introduktion

 Vi bruger Microsoft Teams til rigtig mange ting. Her kan du få en hurtig indføring i de vigtigste funktioner.

 

Autocad installations vejledning

Vejledning til registrering hos Autodesk
 

  • Åben denne hjemmeside hos Autodesk og tryk på knappen ”Get started” www.autodesk.com/education/edu-software/overview
  • Her kan du enten oprette en konto, hvis du ikke har en eller logge ind, hvis du har en. Ved oprettelse vælger du Danmark, Student, University/Post-Secondary, samt fødselsdato.
  • I næste vindue indtaster du dit fornavn, efternavn, EUC Live mailadresse og vælger en adgangskode samt accepterer licensbetingelserne.
  • Du vil så modtage en mail i din EUC Live postkasse, som du kan finde ved at logge ind på office.com, fra Autodesk, hvori der er et link du skal trykke på og derefter på knappen Done, for at bekræfte din konto.
  • Nu logger du ind med dine brugeroplysninger og indtaster/vælger EUC Nord i det øverste felt, derefter hvilken studieområde du tilhører, samt start og slutdato for din uddannelse. Så trykker du på next og i næste vindue på continue.
  • Hvis du bliver bedt om at dokumentere dit tilhørsforhold til EUC Nord, kan du finde en mail med et brev fra EUC nord i din EUC Live postkasse, som du kan vedhæfte som bevis for at du er studerende på skolen. Der kan gå op til 48 timer, før du bliver godkendt og du vil modtage en mail med link til, hvordan du henter dine programmer.
  • Har du brug for hjælp, kan du se denne video (Engelsk tale) www.youtube.com/watch