Velkommen til

HHX i Hjørring

Handelsgymnasiet er et godt valg, hvis du vil arbejde med økonomi, salg, sprog og kultur, kommunikation, reklame, eksport, markedsføring, ledelse, medier og it.

Velkommen til handelsgymnasiet HHX Hjørring

Handelsgymnasiet er et godt valg, hvis du vil arbejde med økonomi, salg, sprog og kultur, kommunikation, reklame, eksport, markedsføring, ledelse, medier og it. Som elev på handelsgymnasiet vil du få en bred og solid 3-årig gymnasial uddannelse, som vil give dig indsigt i samfundsfaglige, erhvervsmæssige og kulturelle forhold.

Du vil i løbet af de 3 år arbejde med forskelligartede, tværfaglige opgaver i grundforløbet og i studieretningsforløbet. Du vil altså blive præsenteret for flere forskellige metoder og arbejdsformer. Du vil komme på minimum en studietur til udlandet, du vil få mulighed for at deltage i diverse andre internationale aktiviteter og du vil få mulighed for at deltage i forskellige sociale aktiviteter efter skoletid.

Facebook

Like vores Facebook-side og få nyheder om HHX Hjørring.

Instagram

Tjek vores Instagram-konto og se billeder fra vores hverdag på HHX Hjørring.

Youtube

Se mere om HHX Hjørring blandt vores videoer på Youtube. Vi lægger løbende nyt indhold op.

 

Rejs til udlandet med din uddannelse!

Der er gode faglige og sociale grunde til at tage på studieophold i udlandet.
Du bliver bedre til sprog, møder nye venner, og du lærer en anden kultur og studieform at kende.
Et studieophold kan også give dig mulighed for at tage en faglig specialisering, som ikke findes i Danmark,
og det kan være første skridt på vejen til et job i udlandet på et senere tidspunkt.

Læs mere

 

Studieretninger

Økonomi og Matematik

Studieretningen henvender sig til dig, der vil arbejde med virksomhedsøkonomiske og samfundsøkonomiske problemstillinger i en globaliseret verden. Du vil tillige komme til at arbejde med strategi og marketing.

Økonomi og Samfund

Studieretningen henvender sig til dig, der gerne vil anvende matematik og økonomi ift. samfundsforhold, både nationalt og internationalt.

Økonomi og Marketing

Studieretningen henvender sig til dig, der vil arbejde med økonomi og marketing i virksomheder. Der vil være fokus på såvel danske som internationale forhold.

Global Økonomi og Marketing

Studieretningen henvender sig til dig, der vil arbejde med økonomi og marketing i virksomheder på såvel nationalt som internationalt plan.

Sprog og Internationale forhold

Studieretningen henvender sig til dig, der vil arbejde med sprog, medier og kommunikation mellem lande og kulturer.

Økonomi og Marketing (Innovation)

På Handelsgymnasiet kan du også gå på en særlig Innovationslinje. Studieretnings fagene i denne er Afsætning A og Virksomhedsøkonomi A.

Økonomi og Marketing (Sport)

På Handelsgymnasiet kan du gå i en Sportsklasse. Klassen er konstrueret således, at der tages hensyn til morgentræning tirsdage og torsdage, således at 1. lektion først starter kl. 09.20.

 

Mød HHX Hjørring

Du kan møde os mange steder i løbet af skoleåret - og på mange måder: fx. gennem brobygning, infoaftener og særligt tilrettelagte brobygningsforløb. 
 

Læs mere

 

 

Kontakt

Handelsgymnasiet HHX Hjørring - Hestkærvej 30, 9800 Hjørring

For yderligere information om HHX Hjørring, kontakt:

Karen Willemoes Holst
Uddannelsessekretær
Tlf. 7224 6210
kwh@eucnord.dk

 

Verdensmålsskole

EUC Nord er anerkendt som verdensmålsskole af UNESCO. Det betyder at FN's 17 verdensmål indgår i alt, hvad vi gør. Du kan derfor forvente, at verdensmålene aktivt indgår i din uddannelse.
 

Læs mere

 

Alt det med småt