Velkommen til

EUX-uddannelser

EUX består af en erhvervsuddannelse kombineret med en række gymnasiale fag, som giver dig studiekompetence på linie med andre gymnasieuddannelser.

Velkommen til EUX

EUX bliver kaldt den erhvervsfaglige studentereksamen, da du både får svendebrev og studentereksamen på en gang. Det er uddannelsen for dig, der gerne vil have så mange karrieremuligheder som muligt, og som har mod på at blive udfordret. EUX kræver mere af dig - men bare rolig, det bliver sjovt :-)

EUX består af en erhvervsuddannelse kombineret med en række gymnasiale fag, som giver dig studiekompetence på linie med andre gymnasieuddannelser. Det vil sige, at en EUX-uddannelse giver dig alle muligheder for at arbejde som faglært eller læse videre.

 

Verdensmålsskole

EUC Nord er anerkendt som verdensmålsskole af UNESCO. Det betyder at FN's 17 verdensmål indgår i alt, hvad vi gør. Du kan derfor forvente, at verdensmålene aktivt indgår i din uddannelse.
 

Læs mere

 

 

Overvejer du et udlandsophold?

Der er gode faglige og sociale grunde til at tage på studieophold i udlandet. Du bliver bedre til sprog, møder nye venner, og du lærer en anden kultur og studieform at kende.
Et studieophold kan også give dig mulighed for at tage en faglig specialisering, som ikke findes i Danmark, og det kan være første skridt på vejen til et job i udlandet på et senere tidspunkt.

Læs mere

 

EUX uddannelser

EUX Bygningsmaler

Maleren arbejder med at beskytte og forskønne forskellige overflader. Maleren er den, der giver den sidste finish og kan få en byggeopgave til at tage sig bedst ud.

EUX Snedker

En snedker arbejder typisk med træ og laver, møbler, døre, vinduer og andet finere træsløjd. Som snedker er du ofte med i hele processen fra den første kundekontakt til det færdige produkt.

EUX Elektriker

På Elektrikeruddannelsen får du lov til både at bruge hænder og hoved. Det er en meget fleksibel uddannelse, hvor du kan få job i stort set alle brancher, og med meget forskellige opgaver.

EUX Murer

Som murer får du lov til at bygge stort som småt. I byggerier er du en bærende kraft, der står for rigtig mange processer, så et godt overblik er et plus.

EUX Personvognsmekaniker

Som elev på Personvognsmekanikeruddannelsen får du færdigheder inden for udmåling, fejlfinding og reparation af såvel mekanik som elektronik på moderne personvogne og varevogne.

EUX Skibsmontør

Som skibsmontør arbejder du i et stort erhverv, hvor der opereres til lands og til vands. Du kan arbejde lokalt og globalt i et spændende miljø, hvor teknik og høj faglig kunnen er i fokus.

EUX Smed

Som smed vil du lære at svejse, klippe og bukke, fræse, bore, dreje og skære gevind i forskellige metaller.

EUX Tømrer

På uddannelsen lærer du at udføre opgaver og konstruktioner efter egne tegninger og du lærer at vedligeholde værktøj og maskiner.

Skolehjem - for dig der er langt hjemmefra.

På EUC Nord tilbyder vi skolehjem til alle EUD-elever, som har mere end 1 time og et kvarter i skole (med offentlig transport). Her kan du bo sammen med andre unge, mens du er under uddannelse på EUC Nord. 

Læs mere skolehjemmet og kollegiet her.

Kontakt

EUX Hjørring - M. P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring
EUX Frederikshavn - Hånbækvej 50, 9900 Frederikshavn

For yderligere information om EUX, kontakt:

Vibeke Trillingsgaard
Studievejleder & studieleder
Tlf. 7224 6612
vtr@eucnord.dk

 

Mød EUX

Du kan møde os mange steder i løbet af skoleåret - og på mange måder: fx. gennem brobygning, infoaftener og særligt tilrettelagte brobygningsforløb. 

Læs mere