Velkommen til EUC Nord

Det handler om uddannelse. Uddannelse til voksne, til unge og til dem midt i mellem. Det handler om uddannelse til Vendsyssel, til Nordjylland, til Danmark – ja, nogle gange endda til Skandinavien. Det handler om uddannelse til erhvervslivet til videreuddannelse eller blot fordi man gerne vil vide mere. Mest af alt handler det om at komme videre. At komme videre i livet – flytte sig fra barndom til ungdom, fra uddannelse til karriere, fra en karriere til en anden eller måske blot flytte sig mentalt ved at vide mere gennem uddannelse.

På EUC Nord ved vi noget om uddannelse. Selve institutionen EUC Nord er ’kun’ fra 2001, men vores erfaringer som skole rækker betydeligt længere tilbage i lokalsamfundene i Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring Kommune. Allerede i 1864 stiftedes Hjørring Tekniske Skole som startede med et hold på 30 elever. Siden er uddannelse blevet en af hjørnestenene i vores samfund og i dag fremstår EUC Nord som en moderne erhvervsskole.

Vi er først og fremmest en uddannelsesinstitution, der udbyder ungdoms- og voksenuddannelser med et klart sigte mod erhvervslivet. Sammen med det lokale erhvervsliv, arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer udvikler vi uddannelser, der kan matche de samfundsmæssige behov vi står overfor. Det handler om uddannelse.

Velkommen til EUC Nord.

A. Neil Jacobsen
Direktør