Viden er Danmarks vigtigste råstof, og vejen til viden går gennem uddannelse. Derfor er uddannelse en absolut nødvendighedi et globalt samfund, hvor kravene til vores kompetencer konstant ændrer sig. Vi skal hele tiden udvikle os, blive dygtigere, opkvalificeres, omskoles, efteruddannes og mestre flere og flere opgaver. Og det kræver alt sammen uddannelse.

Det ved vi alt om på EUC Nord – og vi ved også, at uddannelse skal have kvalitet og aktualitet for at opfylde de krav, som arbejdsmarkedet stiller. Vi har en tæt dialog med politikere, interesseorganisationer samt erhvervslivet. Det giver os nogle gode muligheder for at være på forkant af samfundets udvikling, så vi kan tilbyde de uddannelser, der efterlyses i morgendagens Nordjylland.

For EUC Nord er det vigtigt at være en aktiv samarbejdspartner, der til enhver tid kan opfylde de forpligtelser, vi har som uddannelsesinstitution.

Læs hele virksomhedsprofilen herunder.

EUC Nord Virksomhedsprofil (DK)  >>

Ønsker du et trykt eksemplar af vores virksomhedsprofil, er du velkommen til at kontakte EUC Nord på tlf. 7224 6000 eller info@eucnord.dk.