Velkommen til

EUD-uddannelser

En EUD-uddannelse er en erhvervsuddannelse, hvor du lærer et håndværk gennem skoleophold og læretid i en virksomhed.

EUD - erhvervsuddannelser med fremtid i!

Du kan her læse mere om alle de tekniske erhvervsuddannelser (EUD) vi har og hvilke muligheder de giver dig i din fremtid. Alle vores uddannelser foregår på vores adresser i Frederikshavn og Hjørring.

En erhvervsuddannelse er en praktisk uddannelse, der retter sig mod et erhverv. Der veksles mellem undervisning på skole og perioder i praktik, og den består normalt af et grundforløb og et hovedforløb.

Du kan begynde lige efter folkeskolen - eller senere. Starten på en erhvervsuddannelse afhænger af din alder og baggrund. Vælg din indgang herunder!

 

Verdensmålsskole

EUC Nord er anerkendt som verdensmålsskole af UNESCO. Det betyder at FN's 17 verdensmål indgår i alt, hvad vi gør. Du kan derfor forvente, at verdensmålene aktivt indgår i din uddannelse.
 

Læs mere

 

 

Grundforløb 1

Grundforløb 1 er for dig som går i folkeskolen eller er gået ud senest for to år siden. Grundforløb 1 starter i august og varer indtil jul - 20 uger i alt. I løbet af den tid bliver du introduceret til de uddannelser, der tilbydes indenfor den fagretning du har valgt. Til slut vælger du en uddannelse som du fortsætter med på Grundforløb 2 og senere hovedforløbet.

 

Energi & Byggeri

 

Du er med til at bygge Skills City, hvor du får lov til at prøve alle byggefagene: Murer, tømrer, snedker, elektriker, maler og såmænd også eventtekniker.
 

Læs mere

Teknik, Metal & Motor

Prøv dig selv af blandt metal, olie, motorer. Du kommer til at prøve fagene smed, skibsmontør, mekaniker og industritekniker.
 

Læs mere