Mød EUD

Går du i folkeskolen er der talrige muligheder for at komme til at snakke med EUD. Du kan besøge os i brobygning, møde os på uddannelsesmesse eller besøge os på M. P. Koefoeds Vej 10 i Hjørring.

Brobygning

Brobygning giver det bedste indtryk af hverdagen på EUD. Du kommer til at se vores lokaler og møde eleverne i deres undervisning. Du kommer også til at møde lærerne, og du får en kort introduktion til det at gå på EUD. Vi fortæller om vores studieretninger og om, hvordan du kan blive optaget.

Uddannelsesmesse

Hvert år afholder UU Hjørring en form for uddannelsesmesse/uddannelsesaften, hvor folkeskole-elever kan høre mere om kommunens ungdomsuddannelser - typisk er det en studievejleder og elever fra de enkelte skoler, som præsenterer uddannelserne. Kontakt gerne UU-vejlederen på din egen skole, hvis du vil høre, hvornår næste omgang afholdes.

Besøg os!

Du er altid velkommen til at besøge os og få en guidet rundtur på vores skole. Kontakt vores studiesekretær, og aftal et tidspunkt.

Lige meget hvor vi møder dig, så glæder vi til at fortælle dig om EUD!


Er du i tvivl?

Kontakt vores studievejledere Morten Gaust, Lone Larsen, Maria Dolmer Bruun eller Maj-Britt Hjortholm for nærmere oplysninger.

Morten Gaust

Morten Gaust

Studievejleder

mga@eucnord.dk
+45 7224 6084  

Lone Larsen

Lone Larsen

Studievejleder

lla@eucnord.dk 
+45 7224 6086

Maria Dolmer Bruun

Maria Dolmer Bruun

Studievejleder

mdbr@eucnord.dk 
+45 7224 6649

Maj-Britt Hjortholm

Maj-Britt Hjortholm

Studievejleder

mah@eucnord.dk 
+45 7224 6458