Maritim og Offshore

Maritim Projektleder - MPL
Danmarks første maritime projektlederuddannelse har succes i Frederikshavn. Indholdet er defineret af de virksomheder, som har behov for at give deres projektledere et kompetenceløft, og EUC Nord leverer en skræddersyet løsning i samarbejde med Maskinmesterskolen Martec.

Uddannelsen giver dig:  

  • værktøjer til projektledelse målrettet de udfordringer, der er i den maritime branche
  • personlig udvikling i forhold til ledelses- og samarbejdsevner
  • et stærkere netværk og relationer i den maritime branche

MPL er en struktureret uddannelse, der tager højde for de konkrete behov, du oplever i hverdagen. Uddannelsen giver god mulighed for fælles projektsprog, erfaringsudveksling og opsamling af viden. Undervisningen vil blive varetaget af fagpersoner med tilknytning til den maritime branche fra Martec og EUC Nord.

Maritim Lederuddannelse
Med vores Maritime Lederuddannelse kan vi klæde dig på, så du er bedre rustet til at lede din virksomhed, dit team eller afdeling. Vi har fokus på kommunikations- og konflikthåndtering, økonomi samt indsigt i team performance. Vi vil gerne udfordre dig på dine beslutningsmønstre, og se på andre strategier end dem du normalt bruger.

Kurset henvender sig til dig, der har lederansvar i den maritime branche. Du har sikker allerede erfaring med ledelse. Du arbejder til dagligt med projekt-, personale-, økonomisk- eller faglig ledelse. Du er en nøglemedarbejder i virksomheden, og du har ambitioner for virksomheden og dig selv.

Du har mod på at udfordre dig selv, og sætte dig selv i spil - både som leder og som menneske.

Undervisningen vil blive varetaget af fagpersoner med tilknytning til den maritime branche fra Martec og EUC Nord.

Vil du vide mere om maritime uddannelser
Hvis du vil vide mere om vores maritime uddannelser er du velkommen til at kontakte vores kursussekretær Helle Dejligbjerg på hd@eucnord.dk eller tlf. 7224 6351.

Aktuelle kurser

Der er pt. ingen aktuelle kurser til denne kategori. Kontakt skolen for yderligere information.

Er du i tvivl?

Kontakt vores uddannelsessekretær for nærmere oplysninger.

Helle Dejligbjerg

Helle Dejligbjerg

Kursussekretær

hd@eucnord.dk 
+45 7224 6351