Auto

Vores autokurser afholdes i Autobranchens Udviklingscenter, som holder til på Hånbækvej 50 i Frederikshavn. Her har vi et topmoderne undervisningsmiljø og vi servicerer kunder fra hele Skandinavien og alle slags kunder - lige fra selvstændige værksteder til nationale importører.

Kurserne er på et højt teknisk niveau og vi har et ry for at være blandt de bedste til det vi laver. Det er derfor ikke tilfældigt, at vi vandt prisen som Årets Undervisningssted hos Auto Award 2020 og var nomineret i 2021.

Igennem årene er der sket en konstant udvikling frem mod den position, som vi har i dag. Der er således tilknyttet 12 medarbejdere til centret, som gennemfører mere end 250 kurser om året. Der er løbende samarbejde med 8-10 landsdækkende mærkeforhandlere, Dansk Bilbrancheråd og en række af værkstedskæder i både Danmark og Norge om efteruddannelse for mekanikere, værkførere og indehavere.

Ud over efteruddannelse tilbyder vi konsulentydelser på områder som værktøjskontrol, kvalitetskontrol, teknisk support og værkstedsindretning. Det tætte samarbejde med hele branchen sikrer os adgang til det nyeste udstyr, både hvad angår biler og testudstyr.

Autobranchens Udviklingscenters vision er til enhver tid at støtte og præge autobranchen ved at tilbyde relevante kurser, uddannelser og konsulentydelser.

Aktuelle kurser

Der er pt. ingen aktuelle kurser til denne kategori. Kontakt skolen for yderligere information.

Vi kan også tilbyde følgende kurser


Er du i tvivl?

Kontakt os for nærmere oplysninger.

Sonja Jørgensen

Sonja Jørgensen

Kursussekretær - Auto

sj@eucnord.dk 
+45 7224 6411

Peter Jakobsen

Peter Jakobsen

Faglærer - Auto

pja@eucnord.dk 
+45 7224 6686

Tanja Pilgaard

Tanja Pilgaard

Kursussekretær - Auto

tpi@eucnord.dk 
+45 7224 6414