HåndværkerAkademiet - efteruddannelse for Byggeriet

HåndværkerAkademiet handler om udvikling og innovation indenfor bygge- og anlægsbranchen – kort sagt.

Sammen med samarbejdspartnere i erhvervsliv og uddannelses-systemet har vi udviklet et sted, som skal være med til at definere fremtidens byggeri og sætte fokus på håndværkets udvikling og innovation. Det er nødvendigt og vi føler det er naturligt at vi påtager os denne opgave. At efteruddanne håndværkere med en høj grad af faglighed og forståelse for byggepladsens udfordringer om krav til samarbejde på tværs af fagene. 

På efteruddannelsesområdet samarbejder vi løbende med fx Teknologisk Institut, Dansk Byggeri, Hjørring kommune og mange flere gode partnere, der alle har interesse i et succesfuldt HåndværkerAkademi.

Åbent Værksted er vores fleksible kursustilbud, hvor vi tilbyder 93 uddannelser indenfor bygge- og anlægsfagene. Du bestemmer selv starttidspunkt og kan selv sammensætte uddannelserne efter dine behov. Også den særlige  jobrettede kursusforløb.

Læs mere om Åbent Værksted i vores brochure>>


Restaureringsuddannelsen

HåndværkerAkademiet udbyder en restaureringsuddannelsen, som er henvendt den gruppe bygningshåndværkere, der skal vedligeholde og restaurere bevaringsværdigt byggeri.

Uddannelsen består af en række kurser, hvor de første 2 ugers kursus i uge 40 og 41 er obligatoriske. Herefter sammensætter man selv uddannelsen, alt efter ens håndværk og lyst til at fordybe sig i særlige emner.

Download vores brochure som PDF >>

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Vi udsender nyhedsbreve målrettet tømrer- og murersvende samt virksomheder. Vi udsender cirka 6 gange om året med nyt om kurser, branchenyheder, arrangementer osv.

Klik her og tilmeld dig nyhedsbrev >>


Er du i tvivl?

Kontakt vores undervisere for nærmere oplysninger.

Finn Pedersen

Finn Pedersen

Faglærer - Murer- og tværfaglige kurser

fp@eucnord.dk
+45 7224 6167

Peter Kaae Muhlig

Peter Kaae Muhlig

Tømrer- og tværfaglige kurser

pkm@eucnord.dk
+45 7224 6905

Helle Trudslev Pedersen

Helle Trudslev Pedersen

Faglærer - Bygningsmaler

htp@eucnord.dk
+45 7224 6135