Fødevarer/gastronomi/ernæring

Vi tilbyder efteruddannelseskurser til den nordjyske gastronomi-branche. Kurserne foregår i Åbent Køkken, med løbende tilmelding. Det betyder at der er ikke skal være minimum antal deltagere, for at kurset gennemføres.

Du udvælger selv dine kurser fra vores udbud og du kan komme på dag-til-dag-basis. 

Vi ændrer løbende kursusudbuddet i Åbent Køkken, så kontakt Marianne Kondrup Krogh for nyeste information.

Teambuilding og Gastronomi
Som noget helt særligt tilbyder vi også almindelige virksomheder temabuildingskurser med gastronomien i centrum. Vi laver et særligt forløb til jer efter jeres ønsker. Se denne brochure for inspiration til forskellige teambuilding-aktiviteter i vores flotte  nye køkken.

Du kan også vælge at kombinere andre AMU-kurser med teambuildingskurser med gastronomi i centrum. Se denne brochure for forslag på kurser man kan kombinere med gastronomisk teambuilding.

Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag

Tilmeldingsfrist til næstekommende kursus 27/05/2024
Antal hold
2

Holdliste

Kursusinformation

Kursussted:
EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring

Deltagerpris:
416 DKK

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1616.6 DKK

Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag

Skolefagkode: 20800

Timer pr dag: 7.4

Deltager pris: 416,00 DKK

Pris for ledige: 1.616,60 DKK

Pris uden for AMU-målgruppe: 1.616,60 DKK

Målgruppe:
Medarbejdere, som har arbejdserfaring med professionel madfremstilling i køkkener (store som små), caféer, kantiner, institutioner og lignende - og medarbejdere, som ønsker at arbejde med bælgfrugters mangfoldighed og anvendelsesmuligheder i det professionelle køkken.

Formål:
Med kurset får du ny viden og færdigheder til at arbejde specifikt med bælgfrugters anvendelsesmuligheder i retter/menuer i professionelle køkkener, hvor plantebaseret mad har en mere fremtrædende plads i den daglige kost.

Indhold:
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive bælgfrugters (ærter, kikærter, linser og bønners) mangfoldighed og anvendelsesmuligheder- At forklare bælgfrugters egenskaber som næringsrige og klimavenlige råvarer- At forklare sensoriske succesfaktorer ved tilberedningen af smagfuld mad med bælgfrugterDu opnår færdighed i:- At tilberede retter, hvor bælgfrugter er en vigtig ingrediens- At planlægge og tilberede retter med bælgfrugter til dagens måltider, hvor du anvender viden om deres smag og konsistens samt klimaftryk- At vurdere bælgfrugters funktion, smag og ernæringsværdi i tilberedte retter

Kort

Tilmelding

Tilmeld
For yderlige spørgsmål kontakt
Marianne KOndrup Krogh
72246011
mkk@eucnord.dk
Kursets kviknummer:

Yderligere information

Timer pr dag
7.4

Udervisningsform
Dagundervisning

UndervisningsTid
08:00 - 15:40

Varighed
2 dage

Beskrivelse
Målgruppe Medarbejdere, som har arbejdserfaring med professionel madfremstilling i køkkener (store som små), caféer, kantiner, institutioner og lignende - og medarbejdere, som ønsker at arbejde med bælgfrugters mangfoldighed og anvendelsesmuligheder i det professionelle køkken. Mål Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive bælgfrugters (ærter, kikærter, linser og bønners) mangfoldighed og anvendelsesmuligheder- At forklare bælgfrugters egenskaber som næringsrige og klimavenlige råvarer- At forklare sensoriske succesfaktorer ved tilberedningen af smagfuld mad med bælgfrugter. Du opnår færdighed i:- At tilberede retter, hvor bælgfrugter er en vigtig ingrediens- At planlægge og tilberede retter med bælgfrugter til dagens måltider, hvor du anvender viden om deres smag og konsistens samt klimaftryk- At vurdere bælgfrugters funktion, smag og ernæringsværdi i tilberedte retter

Hvor:
EUC Nord
M.P. Koefoeds Vej 10
9800 Hjørring

Min. deltagere: 8

Max. deltagere: 12

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:

Marianne KOndrup Krogh
tlf. 72246011

e-mail: mkk@eucnord.dk

Er du i tvivl?

Kontakt vores uddannelsessekretær for nærmere oplysninger.

Marianne Kondrup Krogh

Marianne Kondrup Krogh

Uddannelsessekretær - Rengøring og Fødevarer

mkk@eucnord.dk 
+45 7224 6011