Fødevarer/gastronomi/ernæring

Vi tilbyder efteruddannelseskurser til den nordjyske gastronomi-branche. Kurserne foregår i Åbent Køkken, med løbende tilmelding. Det betyder at der er ikke skal være minimum antal deltagere, for at kurset gennemføres.

Du udvælger selv dine kurser fra vores udbud og du kan komme på dag-til-dag-basis. 

Vi ændrer løbende kursusudbuddet i Åbent Køkken, så kontakt Marianne Kondrup Krogh for nyeste information.

Teambuilding og Gastronomi
Som noget helt særligt tilbyder vi også almindelige virksomheder temabuildingskurser med gastronomien i centrum. Vi laver et særligt forløb til jer efter jeres ønsker. Se denne brochure for inspiration til forskellige teambuilding-aktiviteter i vores flotte  nye køkken.

Du kan også vælge at kombinere andre AMU-kurser med teambuildingskurser med gastronomi i centrum. Se denne brochure for forslag på kurser man kan kombinere med gastronomisk teambuilding.

Produktion af smoothies, greenies og juices to go

Tilmeldingsfrist til næstekommende kursus 21/05/2024
Antal hold
1

Holdliste

Kursusinformation

Kursussted:
EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring

Deltagerpris:
208 DKK

Pris udenfor AMU-målgruppe:
933.3 DKK

Produktion af smoothies, greenies og juices To Go

Skolefagkode: 48846

Timer pr dag: 7.4

Deltager pris: 208,00 DKK

Pris for ledige: 933,30 DKK

Pris uden for AMU-målgruppe: 933,30 DKK

Målgruppe:
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål:
Du kan fremstille smoothies, greenies og juices ud fra viden om sæsonens frugt og grøntsager, de fem grundsmage og vitaminer. Du kan også informere om produktets effekt på energibalance og som næring ved fysisk og mental aktivitet.

Indhold:
Du kan:- Anvende viden om sæsonens frugt og grøntsager samt de fem grundsmage til at fremstille smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer. - Informere om, hvordan de enkelte produkter kan have særligt gavnlig effekt på energibalancen og som næring ved fysisk og mental aktivitet.- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Kort

Tilmelding

Tilmeld
For yderlige spørgsmål kontakt
Marianne Kondrup Krogh
72246011
mkk@eucnord.dk
Kursets kviknummer:

Yderligere information

Timer pr dag
7.4

Udervisningsform
Dagundervisning

UndervisningsTid
08:00 - 15:40

Varighed
1 dage

Beskrivelse
Målgruppe Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder. Mål Du kan:- Anvende viden om sæsonens frugt og grøntsager samt de fem grundsmage til at fremstille smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer. - Informere om, hvordan de enkelte produkter kan have særligt gavnlig effekt på energibalancen og som næring ved fysisk og mental aktivitet. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Hvor:
EUC Nord
M.P. Koefoeds Vej 10
9800 Hjørring

Min. deltagere: 8

Max. deltagere: 12

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:

Marianne Kondrup Krogh
tlf. 72246011

e-mail: mkk@eucnord.dk

Er du i tvivl?

Kontakt vores uddannelsessekretær for nærmere oplysninger.

Marianne Kondrup Krogh

Marianne Kondrup Krogh

Uddannelsessekretær - Rengøring og Fødevarer

mkk@eucnord.dk 
+45 7224 6011