Fødevarer/gastronomi/ernæring
Vi tilbyder efteruddannelseskurser til den nordjyske gastronomi-branche. Kurserne foregår i Åbent Køkken, med løbende tilmelding. Det betyder at der er ikke skal være minimum antal deltagere, for at kurset gennemføres.
Du udvælger selv dine kurser fra vores udbud og du kan komme på dag-til-dag-basis.
Vi ændrer løbende kursusudbuddet i Åbent Køkken, så kontakt Marianne Kondrup Krogh for nyeste information.
Teambuilding og Gastronomi
Som noget helt særligt tilbyder vi også almindelige virksomheder temabuildingskurser med gastronomien i centrum. Vi laver et særligt forløb til jer efter jeres ønsker. Se denne brochure for inspiration til forskellige teambuilding-aktiviteter i vores flotte nye køkken.
Du kan også vælge at kombinere andre AMU-kurser med teambuildingskurser med gastronomi i centrum. Se denne brochure for forslag på kurser man kan kombinere med gastronomisk teambuilding.
Plantefars i professionelle køkkener
Tilmeldingsfrist til næstekommende kursus 13/05/20242
Holdliste
Tilmeldingsfrist: 13/05/202412 ledige pladser29/10/2024 - 29/10/2024
Tilmeldingsfrist: 22/10/202418 ledige pladser
Kursusinformation
Kursussted:
EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring
Deltagerpris:
208 DKK
Pris udenfor AMU-målgruppe:
933.3 DKK
Plantefars i professionelle køkkener
Skolefagkode: 21568
Timer pr dag: 7.4
Deltager pris: 208,00 DKK
Pris for ledige: 933,30 DKK
Pris uden for AMU-målgruppe: 933,30 DKK
Målgruppe:
Formål:
Indhold:
Kort
Tilmelding
Yderligere information
Timer pr dag
7.4
Udervisningsform
Dagundervisning
UndervisningsTid
08:00 - 15:40
Varighed
1 dage
Beskrivelse
Kurset henvender sig til faglærte/madprofessionelle, som har erfaring med professionel madfremstilling i køkkener, restauranter, kantiner og institutioner.
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til: - At beskrive hvordan fars kan fremstilles plantebaseret uden animalske råvarer i overensstemmelse med officielle kostråd.- At redegøre for metoder til at fremstille og smagfulde planterige farsprodukter med færre eller ingen animalske råvarer, herunder for sensoriske succesfaktorer.- At forklare hvordan plantebaseret fars kan være både klimavenlig og ernæringsmæssigt fyldestgørende- At forklare hvordan plantebaseret fars kan indgå i såvel nye som traditionelle retter. Du opnår færdigheder i: - At fremstille rent plantebaseret fars med fokus på velsmag, mæthedsfornemmelse, ernæring og tekstur- At fremstille plantefars ved brug af bælgfrugter, frø, nødder, korn, kartofler og sæsonaktuelle grøntsager.
Hvor:
EUC Nord
M.P. Koefoeds Vej 10
9800 Hjørring
Min. deltagere: 8
Max. deltagere: 12
Har du spørgsmål om kurset?
Er du i tvivl?
Kontakt vores uddannelsessekretær for nærmere oplysninger.