Mød HTX

Går du i folkeskolen er der talrige muligheder for at komme til at snakke med HTX. Du kan besøge os i brobygning, du kan deltage i vores HTXperimenter, møde os på uddannelsesmesse eller besøge os på M. P. Koefoeds Vej 10 i Hjørring.

Brobygning

Brobygning giver det bedste indtryk af hverdagen på HTX. Du kommer til at se vores lokaler og møde eleverne i deres undervisning. Du kommer også til at møde lærerne, og du får en kort introduktion til det at gå på HTX. Vi fortæller om vores studieretninger og om, hvordan du kan blive optaget.

Brobygning 9. og 10. klasse - Gymnasielivet

HTXperimenter

Hvert år arrangerer vores 2.g'ere en dag, hvor 8. klasserne i Hjørring Kommune skal deltage i vores HTXperimenter som er en slags science game, hvor de forskellige skoleklasser dyster mod hinanden gennem små øvelser, der alle har udgangspunkt i HTX-undervisningen. Det er en supersjov dag som vi efterhånden har afholdt i mere end 10 år.

 

Uddannelsesmesse

Hvert år afholder UU Hjørring en form for uddannelsesmesse/uddannelsesaften, hvor folkeskole-elever kan høre mere om kommunens ungdomsuddannelser - typisk er det en studievejleder og elever fra de enkelte skoler, som præsenterer uddannelserne. I 2021 blev der afholdt 4 uddannelsesaftener i uge 40 og 41. Kontakt gerne UU-vejlederen på din egen skole, hvis du vil høre, hvornår næste omgang afholdes.

Besøg os!

Du er altid velkommen til at besøge os og få en guidet rundtur på vores skole. Kontakt vores studiesekretær, og aftal et tidspunkt.

Lige meget hvor vi møder dig, så glæder vi til at fortælle dig om HTX Hjørring!


Er du i tvivl?

Kontakt vores studievejleder Lene Kristensen for nærmere oplysninger.
Lene kan kontaktes på tlf. 7224 6771 eller mail lk@eucnord.dk.

Lene Kristensen

Lene Kristensen

Studievejleder

lk@eucnord.dk 
+45 7224 6771