Lær sammen - vær sammen

På HTX kan vi godt lide at være sammen. Både når vi har undervisning, når vi holder pauser, når vi laver projekter, og når vi hygger os med fest, fredagscafé, studietur og en kage fra kantinen. 
Som ny elev i 1.g bliver du rystet godt sammen med dine nye kammerater både i og på tværs af klasserne. Når du starter i 1.g, vil du opleve en lang række spændende sociale aktiviteter, hvor både lærere og 3.g-tutorer deltager. I løbet af de første måneder er der også en fælles hyttetur for alle 1.g’ere.
I 2.g skal du med på studietur til én af Europas storbyer, og i 3.g tager vi til København. 

Vi har et dedikeret elevråd, der arbejder hårdt og målrettet med at arrangere forskellige sociale aktiviteter for alle skolens elever. Elevrådets festudvalg arrangerer desuden ofte fester og fredagscafeer.

På HTX var undervisningen en god kombination af teori og praksis, hvor vi som elever fik lov til at afprøve teorien i laboratoriet, så det hele blev mere håndgribeligt og spændende.

Martin Nielsen (Student 2010)

Introforløb
Den første uge i 1.g går med et introforløb, hvor vi ryster klasserne godt sammen.

Studieture
I 2.g går turen til én af Europas storbyer. På studieturen ser vi den by, vi besøger. Vi besøger museer og seværdigheder, og vi skal naturligvis også opleve den kultur, som storbyen byder på.

Sportsdag
Eleverne på HTX arrangerer selv sportsdagen. Dagen er en sjov og anderledes måde at være sammen på, hvor der konkurreres på tværs af klasserne.

Lektiecafe
Vi har lektiecafe på skolen, hvor du kan tilmelde dig, hvis du har brug for hjælp til matematik. 

HTX-perimenter
Når vi afholder HTX-perimenter, får vi besøg af kommunens 8. og 9. klasser. Vi får hvert år besøg af flere hundrede elever. Alle 2.g'ere fremstiller boder med forskellige naturvidenskabelige forsøg og eksperimenter, som de besøgende skal prøve. Der konkurreres om at være det bedste hold, og det vindende hold får naturligvis en præmie.

Jeg har været super glad for at vælge HTX i Hjørring, da jeg følte mig klar på det videre studieliv og følte mig godt klædt på efter studenterhuen kom på.

Julie Christensen (Student 2013)

Sociale aktiviteter

Fredagscafé

Der afholdes jævnligt fredagscafé, hvor eleverne på tværs af klasser og årgange kan hygge sig.

Fester

Der afholdes gymnasiefester med jævne mellemrum. Festerne foregår på skolen og er kun for skolens elever. Der er både lærere og professionelle vagter til stede. 

Samling

En gang om måneden holder vi samling for alle skolens elever og lærere i vores kantine.


Er du i tvivl?

Kontakt vores studievejleder Lene Kristensen for nærmere oplysninger.
Lene kan kontaktes på tlf. 7224 6771 eller mail lk@eucnord.dk.

Lene Kristensen

Lene Kristensen

Studievejleder

lk@eucnord.dk 
+45 7224 6771