Teknologi A - Design B

Er du innovativ og kreativ? Har du mod på at lære, hvordan dine idéer kan gå fra drøm til virkelighed? Så er studieretningen Teknologi A - Design B lige noget for dig.

Teknologi A - Design B


Måske drømmer du om at starte din egen virksomhed eller læse videre til ingeniør eller arkitekt? Teknologi A - Design B giver adgang til en lang række forskellige korte, mellemlange og lange videregående uddannelser på både erhvervsakademier, professionshøjskoler og universiteter.
 

Tjek mulighederne her

 

Studieretningsfag

Teknologi A, Design B

 

Obligatoriske fag

Dansk A, Teknikfag A, Engelsk B, Fysik B, Idéhistorie B, Kemi B, Matematik B, Biologi C, Kommunikation/IT C, Samfundsfag C

 

På studieretningen Teknologi A - Design B har vi særlig fokus på innovation, kreativitet og entreprenørskab. Både i teknologi og design arbejder vi med de samfundsmæssige konsekvenser af de produkter, vi designer, og bl.a. derfor inddrager vi FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

På studieretningen Teknologi A - Design B fokuserer vi på at gøre en forskel og på at sikre en bæredygtig fremtid for alle mennesker. Vi inddrager FN’s verdensmål i designprocessen og arbejder med fremtidens muligheder inden for grøn udvikling som svar på en bæredygtig fremtid.

 


Er du i tvivl?

Kontakt vores studievejleder Lene Kristensen for nærmere oplysninger.
Lene kan kontaktes på tlf. 7224 6771 eller mail lk@eucnord.dk.

Lene Kristensen

Lene Kristensen

Studievejleder

lk@eucnord.dk 
+45 7224 6771