Alumni - tidligere elever

Nogle elever er så glade for at have gået på HTX Hjørring, at de faktisk har skrevet en smule om deres begejstring. Er du tidligere elev, som har lyst til at bidrage med en tekst om din tid på HTX Hjørring, så skriv til vores uddannelsessekretær Anita.

2015

Jeg har været super glad for at vælge HTX i Hjørring, da jeg følte mig klar på det videre studieliv og følte mig godt klædt på efter studenterhuen kom på.

Christina Nielsen (Bio Science - Sygeplejerske)

HTX gav mig en værktøjskasse og en almen viden, der gjorde at jeg nemmere kunne forstå de komplekse kurser på universitetet. Jeg er ved at færdiggøre en kandidat som elektronikingeniør indenfor trådløs kommunikation.

Kasper Bruun Olesen (Kommunikation og IT - Elektroingeniør)

2014

HTX-uddannelsen har lært mig en pragmatisk tilgang til løsning af opgaver, som jeg har anvendt både under min uddannelse på universitetet og ikke mindst i mit daglige arbejde som jurist. Derudover har jeg fundet mine bedste venner på HTX, som jeg ses med jævnligt.

Louise Korsholm (Design og Teknologi - Jurist)

2010

På HTX var undervisningen en god kombination af teori og praksis, hvor vi som elever fik lov til at afprøve teorien i laboratoriet, så det hele blev mere håndgribeligt og spændende.

Martin Nielsen (Matematik & Fysik - PH.D DTU AQUA)