Tech, Design & Architecture

Er du innovativ og kreativ? Har du mod på at lære, hvordan dine idéer kan gå fra drøm til virkelighed? Så er studieretningen Tech, Design & Architecture lige noget for dig.

Tech, Design & Architecture


Måske drømmer du om at starte din egen virksomhed eller læse videre til ingeniør eller arkitekt? Tech, Design & Architecture giver adgang til en lang række forskellige korte, mellemlange og lange videregående uddannelser på både erhvervsakademier, professionshøjskoler og universiteter.
 

Tjek mulighederne her

 

Studieretningsfag

Teknologi A, Design B

 

Obligatoriske fag

Dansk A, Teknikfag A, Engelsk B, Fysik B, Idéhistorie B, Kemi B, Matematik B, Biologi C, Kommunikation/IT C, Samfundsfag C

 

På studieretningen Tech, Design & Architecture har vi særlig fokus på innovation, kreativitet og entreprenørskab. Både i teknologi og design arbejder vi med de samfundsmæssige konsekvenser af de produkter, vi designer, og bl.a. derfor inddrager vi FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

På studieretningen Tech, Design & Architecture fokuserer vi på at gøre en forskel og på at sikre en bæredygtig fremtid for alle mennesker. Vi inddrager FN’s verdensmål i designprocessen og arbejder med fremtidens muligheder inden for grøn udvikling som svar på en bæredygtig fremtid.

 


Er du i tvivl?

Kontakt vores studievejleder Connie Højbjerg for nærmere oplysninger.
Connie kan kontaktes på tlf. 7224 6771 eller mail csh@eucnord.dk.

Connie Højbjerg

Connie Højbjerg

Studievejleder og lektor