Velkommen til

EUD & EUX Business i Hjørring

På Handelsskolen i Hjørring kan du tage uddannelserne EUD Business og EUX Business, der begge er veje til spændende karrierer inden for Kontor, Butik og Handel.

Velkommen til EUD & EUX Business

På Handelsskolen i Hjørring kan du tage uddannelserne EUD Business og EUX Business, der begge er veje til spændende karrierer inden for kontor, butik og handel. 
På mange områder ligner de to uddannelsesretninger – EUD Business og EUX Business – hinanden. Uanset, hvilken retning du vælger, bliver du en del af det samme uddannelsesmiljø på EUC Nord. En af Danmarks mest trygge skoler.

EUD Business

Kort fortalt er EUD Business den klassiske vej til en uddannelse inden for butik og handel. Du skal først i skole i 1 år (grundforløb 1 og 2) og derefter i praktik i en virksomhed (hovedforløbet).

EUX Business

EUX Business er for dig, der godt vil lægge lidt mere skole oveni i din uddannelse. På EUX Business har du et studiekompetenceår med gymnasiale fag, inden du skal i praktik i en virksomhed.Med en EUX Business skal du således ikke vælge enten en erhvervsuddannelse eller en gymnasial eksamen. I stedet kombinerer du begge dele.

EUC Nord på facebook

Facebook

Like vores Facebook-side og få nyheder om EUD & EUX Business.

 

Rejs til udlandet med din uddannelse!

Der er gode faglige og sociale grunde til at tage på studieophold i udlandet.
Du bliver bedre til sprog, møder nye venner, og du lærer en anden kultur og studieform at kende.
Et studieophold kan også give dig mulighed for at tage en faglig specialisering, som ikke findes i Danmark,
og det kan være første skridt på vejen til et job i udlandet på et senere tidspunkt.

Læs mere

 

Uddannelsesretninger

Billede af kvinde med indkøbspose

Butik

En salgsassistent arbejder med salg og almindelige opgaver i butikken. På uddannelsen i butik bliver du undervist i salg og lærer, hvordan du betjener og vejleder kunder.

Billede af mand med lommeregner

Handelsuddannelsen

Som handelsuddannet kan du arbejde med handel i mange sammenhænge, herunder især handel mellem virksomheder. På skolen lærer du om salg, indkøb og logistik.

Billede af telefondame

Kontoruddannelsen

En kontorassistent arbejder med opgaver inden for administration og økonomi. På uddannelsen i kontor bliver du undervist i administration og lærer, hvordan du mundtligt og skriftligt har kontakt til kunderne. Du lærer at arbejde med forskellige IT-systemer, f.eks. tekstbehandling, regneark, databaser, søgemaskiner m.m..

Billede af mand snakker med anden person

EUS Business

EUS Business er en 5 ugers merkantil grunduddannelse til dig, der har en gymnasial uddannelse (stx, htx eller hf), og som ønsker at opnå erhvervskompetence.

Billede af kvinde der snakker i telefon

EUV Business

EUV Business er din vej til at blive faglært inden for Handel eller Butik, hvis du er 25 år eller derover.

 

Mød EUD & EUX Business

Du kan møde os mange steder i løbet af skoleåret - og på mange måder: fx. gennem brobygning, infoaftener og særligt tilrettelagte brobygningsforløb. 

Læs mere

 

 

Kontakt

EUD & EUX Business Hjørring - Hestkærvej 30, 9800 Hjørring

For yderligere information om EUD & EUX Business, kontakt:

Gitte Villadsen
Studievejleder
Tlf. 7224 6283
giv@eucnord.dk

 

Verdensmålsskole

EUC Nord er anerkendt som verdensmålsskole af UNESCO. Det betyder at FN's 17 verdensmål indgår i alt, hvad vi gør. Du kan derfor forvente, at verdensmålene aktivt indgår i din uddannelse.
 

Læs mere

 

Alt det med småt