Teknologi & Design

Er du innovativ og kreativ? Har du mod på at lære, hvordan dine idéer kan gå fra drøm til virkelighed? Så er studieretningen Teknologi & Design lige noget for dig.

Teknologi & Design


Måske drømmer du om at starte din egen virksomhed eller læse videre til ingeniør eller arkitekt? Teknologi & Design giver adgang til en lang række forskellige korte, mellemlange og lange videregående uddannelser på både erhvervsakademier, professionshøjskoler og universiteter.

Gennem kombinationen af virtuel og fysisk undervisning vil du blive klædt optimalt på til undervisningen på  fremtidens videregående uddannelser efter din gymnasietid.
 

Tjek mulighederne her

 

Studieretningsfag

Teknologi A, Design B

 

Obligatoriske fag

Dansk A, Teknikfag A, Engelsk B, Fysik B, Idéhistorie B, Kemi B, Matematik B, Biologi C, Kommunikation/IT C, Samfundsfag C

 

På studieretningen Teknologi & Design har vi særlig fokus på innovation, kreativitet og entreprenørskab. Både i Teknologi og Design arbejder vi med de samfundsmæssige konsekvenser af de produkter, vi designer, og bl.a. derfor inddrager vi FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

På studieretningen Teknologi & Design fokuserer vi på at gøre en forskel og på at sikre en bæredygtig fremtid for alle mennesker. Vi inddrager FN’s verdensmål i designprocessen og arbejder med fremtidens muligheder inden for grøn udvikling som svar på en bæredygtig fremtid.

 


Er du i tvivl?

Kontakt vores studievejleder Lene Kristensen for nærmere oplysninger.
Lene kan kontaktes på tlf. 7224 6771 eller mail lk@eucnord.dk.

Lene Kristensen

Lene Kristensen

Studievejleder

lk@eucnord.dk 
+45 7224 6771