Alumni - tidligere elever

Nogle elever er så glade for at have gået på HTX Frederikshavn, at de faktisk har skrevet en smule om deres begejstring. Er du tidligere elev, som har lyst til at bidrage med en tekst om din tid på HTX Frederikshavn, så skriv til vores uddannelsessekretær Karina.

2013

På HTX var undervisningen en god kombination af teori og praksis, hvor vi som elever fik lov at afprøve teorien i laboratoriet, så det hele blev mere håndgribeligt og spændende.

Julie Christensen (Bioteknologi & Matematik - Fysioterapeut)

2010

Jeg var virkelig glad for, hvordan teori og praksis fulgtes ad - at både min tankevirksomhed og mine hænder blev sat i gang. Når et projekt kunne tale til min skabertrang og nysgerrighed, var lektietid mere interessetimer end noget andet.

Fie Møjen (Teknologi & Design - Guldsmed)

2009

Jeg synes min HTX-uddannelse, var det optimale springbræt og en meget naturlig overgang videre på universitetet og tandlægestudiet! Selve HTX-uddannelsen var en god kombination af videnskabelige og kreative fag - med mulighed for praktisk udfoldelse, så man ikke kun fik en teoretisk uddannelse. Jeg er efterfølgende rigtigt glad for, at have valgt HTX.

Mads Raunholt Kristensen (Teknologi & Design - Tandlæge og klinikejer)

2003

HTX var for mig var en fantastisk tid. Der var meget fokus på tekniske fag hvor man havde mulighed for at bruge sine kreative evner, masser af ”frihed under ansvar” og det sociale sammenhold på årgangen var så godt at vi stadig holder julefrokost sammen 20 år efter vi blev studenter.

Mads Pilgaard Vaerens (Bioteknologi & Matematik - Lead Engineer)