Naturvidenskaben fejres med sjove eksperimenter

  24/09/15

Onsdag og torsdag har hele 450 grundskoleelever fra Frederikshavn Kommune besøgt Teknisk Gymnasium htx til sjove og spændende naturvidenskabelige eksperimenter.

I forbindelse med dansk naturvidenskabsfestival, som hvert år afholdes i uge 39, besøgte mere end 450 grundskoleelever Teknisk Gymnasium i Frederikshavn, til spændende og udfordrende eksperimenter i naturvidenskab og teknologi. Allerede mandag startede gymnasiets 2.g-elever med forberedelserne til arrangementet, der bliver afviklet som en konkurrence mellem de besøgende grundskoleelever. Der skulle i alt gennemføres 12 vidt forskellige eksperimenter, som hver især havde et naturvidenskabeligt eller teknologisk udgangspunkt.

EN LÆRERIG TRADITION
Det er 12. gang htx afholder arrangementet ”HTXperimenter” for kommunens grundskoleelever, og dagene er en glimrende mulighed for at få præsenteret ikke bare naturvidenskab, men også de fag og de omgivelser, som uddannelsen tilbyder. Ligeledes er arrangementet yderst lærerigt for gymnasieleverne selv, da de også har til opgave at kommunikere med og vejlede de besøgende gæster.