Iværksætterelever imponerer Borgmesteren

  11/03/15

Htx-drengene Jonas, Simon og Kristian imponerede, ovenpå deres flotte sejr ved National Entreprenørskabsmesse, Hjørrings Borgmester Arne Boelt ved fremvisning på Borgmesterkontoret.

Tidligere på året kunne de tre htx-studerende Jonas Thomsen, Simon Sørensen og Kristian Hyldgaard stille sig øverst på skamlen, da de tog sejren ved den Nationale Entreprenørskabsmesse på Syddansk Universitet i Odense. Med deres eksklusive håndlavede butterfly i træ dystede drengene mod over 140 andre elevvirksomheder fra hele Danmark, og løb i sidste ende med en suveræn sejr for et unikt produkt og en skarp forretningsplan. 

Siden har de fortsat udviklingen af virksomheden, og ikke mindst forberedt sig på den kommende Internationale Entreprenørskabsmesse i Wien d. 14. marts, som de kvalificerede sig til med sejren.

En tur på Borgmesterkontoret
For drengene blev et besøg hos Hjørrings Borgmester Arne Boelt til endnu en succesoplevelse. Med deres fortælling om virksomheden, produktet og deres oplevelser til Entreprenørkonkurrencen lykkedes det dem, at imponere Borgmesteren så meget, at han på stedet købte fem butterflies til brug ved kommunens inspirationstur til Boston. En tur som netop handler om innovation og iværksætteri, hvilket begge parter kunne se spændende perspektiver i.

Drengene kunne efterfølgende med stor taknemmelighed forære Borgmesteren en speciallavet butterfly med Hjørring Kommunes logo indgraveret i træet, som et bevis på deres unikke idé og kunnen.