Skibsmontør modtager ML-prisen

  23/09/19

I fredags d. 20. september modtog Rune Mølgaard Olsen, som er i lære hos VMS Group, ML-prisen, som uddeles af Metalindustriens Uddannelsesudvalg. Det foregik ved en prisoverrækkelse i Den sorte Diamant i København, hvor 25 svende blandt 240 indstillede fik blomster, pris og flotte ord fra ministre og andre fine folk. Det er anden gang en skibsmontør fra EUC Nord har fået prisen.



For at komme i betragtning til ML-Prisen skal både praktikvirksomheden og erhvervsskolen indstille lærlingen. Og da Rune fik 12 ved sin svendeprøve i efteråret 18, indløb indstillingerne fra både EUC Nord og VMS Group. Skuemester ved svendeprøven var så imponeret over Rune, at han også indstillede ham til prisen.


Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard Thomsens sagde i sin tale til de 25 prismodtagere:

- Det er noget helt særligt at fejre og anerkende dygtige, unge mennesker. For der er ingen tvivl om, at I er dygtige og talentfulde og meget ambitiøse. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jer, der sidder her i dag, I har knoklet for at nå hertil, øvet jer igen og igen og formentlig også bandet og svovlet undervejs, for man bliver ikke bare sådan lige en talentfuld mekaniker eller smed eller industritekniker eller it-supporter fra den ene dag til den anden. Det kræver benhårdt arbejde og en kolossalt stor vilje.

EUC Nord ønsker Rune stort tillykke med prisen!