Elevråd mødtes på Vendsyssel Teater

  10/05/19

For første gang har elevrådsrepræsentanter fra Hjørrings ungdomsuddannelser været samlet med henblik på at skabe fællesskab og sammenhold blandt unge i Hjørring ift. fremtidige aktiviteter. Der var således repræsentanter fra både stx, htx, hhx, hf og eud.

I alt 34 repræsentanter havde meldt sig til mødet, der fandt sted på Vendsyssel Teater.

Arrangementet er kommet i stand på initiativ af Erhverv Hjørring DYNAMIC, efter at det viste sig på et møde mellem elevrådsrepræsentanter og DYNAMIC-netværket, at elevrådsmedlemmerne fra de forskellige gymnasiale uddannelser ikke havde noget fælles forum og faktisk ikke kendte hinanden.

Resultatet blev, at DYNAMIC inviterede alle medlemmer af elevrådene til frokost på teatret, hvor teaterdirektør Lars Sennels og dramaturg Anne Middelboe Christensen gav en rundvisning og fortalte om teatrets mange muligheder, udover sine forestillinger. Desuden fik elevrådsmedlemmerne lejlighed til at lære hinanden at kende og diskutere mulighederne for et samarbejde på tværs af skolerne.​

For Erhverv Hjørring DYNAMIC er det erklærede mål med initiativet, at det kan munde ud i en model for tættere kontakt mellem erhvervslivet og de mange unge under uddannelse i Hjørring.