Skills City i december

  19/11/19

​Skills City er en EUC Nord-opfindelse, som vores GF1-elever starter deres uddannelse på. Det er især på Energi & Byggeri man stifter bekendskab med Skills City, men de andre fagretninger får også lejlighed til at bruge den lille by der bygges op på M. P. Koefoeds Vej 10 i Hjørring og på Knivholtvej 18 i Frederikshavn. Byggeriet startede i august og nu nærmer det sig en afslutning for denne gang, og nu skal byen vises frem for venner, familie, folkeskoleelever og alle der har lyst til at se byen.

 



Skills City på Knivholtvej
Den 5. december starter man på Knivholtvej, hvor man fra kl. 15 til 17 holder GF1-eleverne Åbent Hus for forældre, søskende, venner og andre. Grundskole-elever fra 9. og 10. klasse inviteres via UU til at komme og hygge sig i godt selskab. Også Teknik, Metal & Motor vil holde åbent i deres værksteder på Hånbækvej 50.


Skills City på M. P. Koefoeds Vej
I Hjørring vil man ikke stå tilbage for de ambitiøse frederikshavnere, så der har man inviteret alle 7. klasser i hele Hjørring Kommune d. 10. december. Alle klasser har meldt deres ankomst, og det drejer sig om 731 elever! Mellem kl. 8.30 til 15 skal de se Skills City, på rundtur på EUC Nord og snakke med UU om erhvervsuddannelser.

Fra kl. 14 til 16 er åbent for alle, som gerne vil se mere om, hvad der sker på Grundforløb 1 på EUC Nord.

Den 11. december fra kl. 16 til 20 holder man Åbent Hus for familie og venner, og her vil alle fagretningerne vise deres kunnen frem. Udover Energi & Byggeri drejer det sig om Gastronomi & Service samt Teknik, Metal & Motor. FGU- og folkeskoleelever fra 9. og 10. klasse inviteres også til Skills City fra 14 til 16..​