Computational Thinking

Projektet skal udvikle helt nye små højintensive digitale og teknologiske workshops særligt målrettet folkeskoleelever og erhvervsskoleelever.…

 

Projektet skal udvikle helt nye små højintensive digitale og teknologiske workshops særligt målrettet folkeskoleelever og erhvervsskoleelever. Samtidig skal der indhøstes erfaringer med, hvordan disse nye og intensive forløb virker ift. elevernes motivation og læring.

Hovedhjørneste...

[Læs mere]

4. Verdensmål i Forskning og Udvikling

BLBO

Projektet ”Bæredygtige Løsninger og Bæredygtige Overgange” (BLBO) er et projekt, hvor fire erhvervsskoler sætter ind på at få flere unge til at tage…

 

Projektet ”Bæredygtige Løsninger og Bæredygtige Overgange” (BLBO) er et projekt, hvor fire erhvervsskoler sætter ind på at få flere unge til at tage en STEM-erhvervsuddannelse med særligt fokus på at motivere pigerne, da de i dag er underrepræsenteret på STEM-fagområderne.

Dette gør...

[Læs mere]

4. Verdensmål i Forskning og Udvikling

Om bloggen

EUC Nord er godkendt som Verdensmålsskole og det forpligter. Vi gennemfører mange aktiviteter om Verdensmålene og bæredygtighed er et af nøgleordene for driften af vores skole. I bloggen kan du læse mere om dette.