HTX-elever markedsfører forfatterskole

  14/10/19

3. A fra HTX Frederikshavn imponerer direktør med deres kreativitet

Direktør LeAnne Kline Christensen fra South Gate Society School of Creative Writing fremviser nogle af elevernes arbejde. Her er det Mai Lin Zhong, Dane Andersen fra 3.A hos HTX Frederikshavn.


3. A. hos HTX Frederikshavn havde torsdag d. 10. oktober besøg af direktør og grundlægger af forfatterskolen South Gate Society School of Creative Writing, LeAnne Kline Christiansen. Eleverne, som går på studieretningen Kommunikation & IT, havde på forhånd arbejdet med at opfinde markedsføring for forfatterskolen, og besøget gjaldt derfor en præsentation af deres forslag. Eleverne viste deres produkter frem og fortalte om hele deres arbejdsproces – hvordan var de nået frem til det endelige resultat, hvordan rammer de målgruppen, hvilke grafiske valg har de taget – og hvorfor. LeAnne Kline Christensen var tydeligt imponeret over elevernes arbejde:

- Jeg er overvældet af deres talent og det hårde arbejde de havde lavet for at præsentere produkter af høj kvalitet og med stor sans for, hvad det var jeg havde ønsket mig. Det var meget varierede forslag: nogle havde valgt et ældre mere kreativt look i deres produkter, andre var mere moderne og stilrene. Men alle meget flotte!

At bruge sin viden i virkeligheden
Underviser Louise Toftemark Lauridsen var også meget tilfreds elevernes indsats, og understreger vigtigheden af at kunne arbejde med rigtige virksomheder i skoleprojekter:

-  Det har været meget udbytterigt at lave markedsføringsprodukter for en rigtig virksomhed. Jeg kan tydeligt mærke, at det boostede deres inspiration og gav dem en følelse af at deres arbejde kunne bruges til noget. 

Hvilket man må sige de kunne: ud af de 6 grupper udvalgte LeAnne Kline Christensen 1 gruppes roll up som hun vil fremstille og medbringe på diverse messer; 1 video som eleverne havde produceret samt 2 gruppers flyers, som bliver trykt i 500 eksemplarer og medbragt og delt ud i forskellige markedsføringssammenhænge. De resterende produkter tog hun med hjem til nærmere overvejelse.