Besøg Skills City 2018

  06/12/18

Igen i år har vores Grundforløb 1-elever på fagretningen Energi og Byggeri opbygget en hel by i murerhallen. Gennem arbejdet med byen får eleverne ”hands on” på de fag, som lægger i fagretningen. Eleverne er meget stolte over deres byggeri, og vil rigtig gerne vise den frem, så kom forbi og se, hvad man laver på Grundforløb 1.

D. 11. og 12. indtages byen også af vores andre fagretninger Gastronomi og Service samt Teknik, Metal og Motor. De laver fx spisesteder, autoværksteder og smedjer. Skolepraktikken fra Event sørger spændende lys og lyd.

Tirsdag den 11/12 kl 8:30-15:00 – 7. klasserne er på besøg:

I år slår vi rekorden, når 697 elever fra Hjørring kommunens 7. klasser kommer på besøg! Klasserne kommer på skift og er her i to timer ad gangen, hvor de kommer på rundvisning i byen og i værkstederne, hører om Grundforløb 1 og deltager i de konkurrencer EUC Nord-eleverne har lavet i dagens anledning. Der er kagemand til vinderne!

Onsdag den 12/12 – 14-20 – Åben by:

Fra kl 16-20 er der Åben By, hvor du har mulighed for at kigge forbi. Vi har et juleorkester på besøg fra Hjørring Produktionsskole, og vi sælger pølser og vand fra små boder. Kig gerne forbi – det plejer at være en aften med højt humør og med masser af faglig stolthed fra indbyggerne i Skills City.

Skills City holder til i murerhallen hos EUC Nord på M.P. Koefoeds Vej 10 i Hjørring. Der er skilte som viser vej.