Det sker i Frederikshavn

  10/09/19

EUC Nord er erhvervsskolen i Frederikshavn, og vi har meget at byde på. Her sker altid noget og vi kan altid fortælle dig om uddannelser med fremtid i. Nedenfor kan du læse lidt om, hvad der sker på EUC Nord i Frederikshavn, hvilke uddannelser vi tilbyder og så en invitation til at komme og se vores helt unikke undervisningsmiljø M/S Nordlys d. 25. september mellem kl. 19 og 21.

EUC Nord i Frederikshavn
På EUC Nord i Frederikshavn har vi uddannet byens unge og voksne i mere end 150 år. Godt nok under et andet navn og i andre lokaler, men erhvervsuddannelser har haft deres faste plads i Frederikshavn i rigtig mange år. Gennem årene har fx mange unge mennesker startet på teknisk skole før de fik læreplads på en af kommunens værfter.

I dag består EUC Nord i Frederikshavn især af tekniske erhvervsuddannelser, htx (teknisk gymnasium) og efteruddannelser indenfor en række fag/brancher. Der er stadig fuld fart på det maritime, men også andre områder har vokset sig store. Fx Autobranchens Udviklingscenter eller Htx Frederikshavn, som huser mere end 300 elever og leverer mange studenter til videregående uddannelser og virksomheder i hele Danmark.

Du kan læse vores nye EUC Nord-avis, hvor vi fortæller om nogle af alle vores uddannelser gennem dygtige elever og ansatte. Vi er en mangfoldig skole og det fortæller avisen også med al tydelighed.

EUC Nord har adresse på Hånbækvej 50, hvor du finder htx, tekniske erhvervsuddannelser, svejsecenter samt Autobranchens Udviklingscenter. På Knivholtvej bor vores efteruddannelse på transportområdet,industrioperatøruddannelsen, diverse skolepraktikcentre samt vores grundforløbselever på Byggeri & Energi.

 

 

Åbent Skib på M/S Nordlys
Onsdag den 25. september fra kl. 19 til 21 holder vi 'åbent skib' på M/S Nordlys, som er vores nyeste undervisningsmijø bygget som et skibshus i 3 etager. Det er et helt unikt 'klasselokale' for vores skibsmontører, elektrikere og smede, der skal have med maritime miljøer at gøre. Læs mere om M/S Nordlys.

Nogle af eleverne og deres lærere står klar til at fortælle dig om, hvad skibshuset indeholder, hvordan det skal bruges og hvor meget vores maritime virksomheder i Frederikshavn har bidraget til at realisere projektet.

Vi giver en maritim kage og en kop kaffe i Skibsbyggerhallen, hvor M/S Nordlys holder til. Kom forbi og hils på!

Skibsbyggerhallen ligger bag EUC Nord og du kommer nemmest dertil ved at køre følge skiltene ved vores indkørsel nær Martec. Vi har opsat skilte, så det skulle være til at finde ud af.