Første spadestik på nyt byggeri

  15/12/20

Mandag den 14. december kl. 11 blev opstarten på to byggerier markeret med et 1. spadestik.

 

Direktør Neil Jacobsen flankeret af en murer- og en gastronom-elev. Sammen tog de første spadestik på det nye byggeri.

Den ene byggeri er en tilbygning til Gastronomi & Service, hvor der laves et nyt og moderne køkken på ca. 240 m². som skal være klar i starten af juli, så det kan nå at blive indrettet og være klar til skolestarten i august. Det er fortrinsvis lavet til Gastronom-uddannelsen, så deres faciliteter er topmoderne og med masser af plads til at arbejde i.

Det andet byggeri er en tilbygning til murerafdelingen, hvor der laves et nyt værksted på ca. 450 m², som dels skal afløse et midlertidigt telt der har stået ved murerafdelingen de seneste 10 år... Det nye værksted vil primært blive brugt til efteruddannelse indenfor bygningsfagene – især murerfaget. Den nye Restaureringsuddannelse vil bl.a. holde til her. Byggeriet skal efter tidsplanen være færdigt og klar til ibrugtagning i slutningen af april.

Begge byggerier er et udtryk for at EUC Nord løbende investerer i vores uddannelser, så eleverne har de bedste forhold til at tage deres uddannelse. Typisk kræver de tekniske erhvervsuddannelser meget udstyr og meget plads, og der er en dyr affære at lave nye værksteder, køkkener osv. De to byggerier koster i omegnen af kr. 10 mio, og i de seneste 10 år har EUC Nord investeret over kr. 50 mio i Hjørring alene på nyt byggeri til alle vores uddannelser.

Tilbage