Verdensklassen

Verdensklassen er idéel for dig, som elsker at rejse - og den er oplagt, hvis du gerne vil arbejde inden for filmproduktion, journalistik, PR og medier.

Verdensklassen


Måske drømmer du om at læse videre til datamatiker, multimediedesigner, arbejde inden for film og medier eller læse journalistik eller it? Verdensklassen giver adgang til en lang række forskellige korte, mellemlange og lange videregående uddannelser på både erhvervsakademier, professionshøjskoler og universiteter.

Gennem kombinationen af virtuel og fysisk undervisning vil du blive klædt optimalt på til undervisningen på fremtidens videregående uddannelser efter din gymnasietid.
 

Tjek mulighederne her

 

Studieretningsfag

Kommunikation/IT A, Samfundsfag B

 

Obligatoriske fag

Dansk A, Teknikfag A, Engelsk B, Fysik B, Idehistorie B, Kemi B, Matematik B, Teknologi B, Biologi C

 

Drømmer du om at arbejde i udlandet, og har du lyst til at producere kommunikation målrettet til mennesker i andre lande og kulturer? I Verdensklassen tænker vi store tanker og mere end drømmer os ud i verden: vi skal opleve verden, og vi skal arbejde med, hvordan vi kommunikerer til og med mennesker i andre lande med det til fælles, at kommunikationssproget er engelsk.

I løbet af dine tre år i Verdensklassen skal du på tre studieture til udlandet. Uanset destinationen bliver engelsk det arbejdssprog, du møder og selv skal prøve kræfter med. Igennem de kommunikationstekniske virkemidler du lærer, får du lov til at udfolde dine kreative evner igennem produkter inden for film, hjemmesideudvikling og meget andet.

Verdensklassen er ideel for dig, som elsker at rejse – og den er oplagt, hvis du gerne vil arbejde inden for filmproduktion, journalstik, PR og medier. Men idet vi lægger vægt på formidling via forskellige platforme, kan du anvende dine kompetencer fra Verdensklassen i alle typer jobs. Med den rigtige fagkombination er Verdensklassen adgangsgivende til langt de fleste videregående uddannelser. Så Verdensklassen er også for dig, som gerne have en gymnasietid, der byder på oplevelser lidt ud over de sædvanlige!

 


Er du i tvivl?

Kontakt vores studievejleder Katrine Riis for nærmere oplysninger.
Katrine kan kontaktes på tlf. 7224 6666 eller mail kri@eucnord.dk.

Katrine Riis

Katrine Riis

Studievejleder, mentor og lektor