Business Combat og valgdebat

  15/11/13

Fredag afholdes to spændende arrangementer på vores gymnasiale uddannelser.

"Business Combat" på hhx
På Hestkærvej i Hjørring afholder handelsgymnasiet ”Business Combat”, som er et spil mellem elever på uddannelsen og lokale erhvervsfolk. Det er eleverne fra 3.a der skal dyste mod de inviterede erhvervsfolk fra lokale virksomheder.

”Business Combat” er et professionelt virksomhedsspil, der er udviklet ud fra en målsætning om at give deltagerne en overordnet forståelse for de økonomiske og organisatoriske sammenhænge i en moderne virksomhed, der arbejder på et konkurrencepræget marked. Arrangementet foregår fredag fra kl. 8.00 til 13.00.

Valgdebat på htx Frederikshavn
Samtidig er der på Hånbækvej i Frederikshavn lagt op til den helt store valgdebat, når mere end 200 elever fra htx og de tekniske erhvervsuddannelser er klar til at udspørge ni byrådskandidater fra Frederikshavn. Eleverne har således muligheden for at udspørge kandidaterne om deres og partiernes holdninger til specifikke politiske emner. Der er selvfølgelig også mulighed for en god valgdebat byrådskandidaterne i mellem, da alle partier er repræsenteret.

Vi håber selvfølgelig på god gejst fra både publikum og panelet og ser frem til en sjov og lærerig dag med Kommunevalget 2013 i vente. Debatten foregår fredag fra kl. 10.00 til 12.00 i kantinen på Hånbækvej 50.