Partnerskab med Brønderslev Kommune

  09/12/14

EUC Nord har indgået en aftale med Brønderslev Kommune, Dansk Byggeri, Dansk Industri og Tech College Aalborg. Aftalen skal få flere til at begynde en håndværker- eller industriuddannelse og sikre flere praktikpladser til de unge på erhvervsuddannelserne.

Vælger unge fra Brønderslev Kommune en erhvervsuddannelse inden for bygge- eller industrifagene, skal de have en praktikplads, så de kan færdiggøre deres uddannelse.

Det er målet med en ny partnerskabsaftale, som sætter fokus på at fastholde de unge i uddannelse og sikre flere praktikpladser på virksomhederne. Aftalen skal ligeledes medvirke til at styrke samarbejdet om vejledningen vedrørende uddannelsesvalg i folkeskolen og efteruddannelse af de ledige inden for byggeriet og industrien.

Aftalen blev underskrevet d. 8/12 2014 af Neil Jacobsen, direktør EUC Nord; Knud Kristensen, formand Dansk Byggeri Nordjylland; Mikael Klitgaard, borgmester Brønderslev Kommune; Gitte Clausen Bruun, næstformand DI Vendsyssel og Per D. Kristensen, praktikcenterleder Tech College Aalborg.

Partnerskabsaftalen løber frem til oktober 2016, og i perioden vil parterne samarbejde om at udvikle initiativer, der kan støtte op om aftalens formål.