Handelsskolen handler på Springvandspladsen

  13/05/14

Torsdag d. 15. maj vil elever fra Handelsskolen HG på EUC Nord, i samarbejde med Hjørring Handel, sælge produkter fra fire af Hjørrings butikker på Springvandspladsen.

Eventen sker som et led i elevernes grundforløbsprojekt, hvor de selv står for at planlægge og indrette små butikker i et stort telt på pladsen. På dagen vil de bemande butikkerne og sælge varer, som de har fået stillet til rådighed af Kop & Kande, Bianco, Sportmaster og Matas i Metropol. Dermed er der god mulighed for at gøre en god handel for Hjørrings handlende.

Eleverne skal efterfølgende i en rapport redegøre for deres butiksopbygning og salgsindsats mm. ud fra de fag, de har haft gennem deres to år på handelsskolen. Rapporten skal afslutningsvis forsvares ved en tværfaglig grundforløbseksamen.  

- Eleverne er gået til opgaven med stor iver og arbejdslyst. De glæder sig alle til at prøve kræfter med det ’virkelige arbejdsliv’ fortæller de ansvarlige undervisere Kathrine Kaptain og Lisbeth Andersen, der samtidig roser Hjørring Handel for at være imødekommende og for at bidrage med idéer til arrangementet.