Fra pavillon til fabrik

  26/06/18

Indvielse af ny fabrik på EUC Nord-uddannelsen FISHTECH.


Direktør FF Skagen Fond, Poul R. Poulsen indvier EUC Nords nye produktionsanlæg sammen med uddannelseschef Dennis Kindberg og vicedirektør Jeanette Ørtoft – begge EUC Nord.

En pavillon på EUC Nord blev til en fabrik, da man indviede et helt nyt produktionsanlæg, som uddannelsen FISHTECH skal bruge. Fabrikken er blevet en realitet efter en donation på kr. 50.000,- fra FF Skagen Fond. I dag var direktør for FF Skagen Fond, Poul R. Poulsen, på besøg hos EUC Nord i Hjørring for at indvie Fabrikken. Poul R. Poulsen udtaler:

- Vi er meget glade for at kunne støtte en uddannelsen som FISHTECH med at gøre deres undervisningsmiljø så virkelighedstro som muligt. At fiskeribranchen og Vendsyssel har fået denne uddannelse er et stort plus for fremtiden.

Fra EUC Nord modtog vicedirektør Jeanette Ørtoft donationen med følgende ord:

- EUC Nord er med til at udvikle vores erhvervsliv med uddannelser som FISHTECH, og med det nye produktionsanlæg kan vi gøre uddannelsen endnu bedre. Tak for det.

Fabrikken med produktionsanlægget bliver en væsentlig del af undervisningen på FISHTECH-uddannelsen, hvor man fokuserer på at uddanne personale som kan vedligeholde og optimere produktionsanlæggene på de nordjyske fødevareproducenter med fisk på menuen.