Her er årets første studenter

  26/06/18

Mandag fik EUC Nord sine første studenter på erhvervsgymnasierne!



Teknisk gymnasium htx

På htx i Hjørring havde man to elever, der blev færdige på samme tid. Schanne Sylvan Jansen og Mads Vanggaard Jensen var begge oppe i faget Studieområdet, og de kunne efterfølgende ånde lettet ud oven på nogle flotte præstationer. Traditionen tro stod de første studenter på htx i Hjørring for at hejse dannebrog på skolen.

Signe Høj Rimmer fra Ålbæk blev første elev på htx i Frederikshavn, der kunne fejre sin nye titel som student. Tydeligvis stolte stod mor og far klar til at overrække studenterhuen, og ikke mindst lykønske Signe med et velfortjent 12-tal - også i faget Studieområdet.

På fredag afholdes dimission henholdsvis kl. 9.30 i Hjørring og kl. 14.00 i Frederikshavn.

Handelsgymnasiet hhx
Det var Nanna S. Christoffersen (til højre) og Laura E. Svendsen, der blev de første elever til at lade sig hylde af familie og venner på handelsgymnasiet. Her stod uddannelseschef Annette N. Thomsen for overrækkelse af blomster til de to studiner. De var oppe i henholdsvis erhvervsret og dansk.

Lørdag foregår den endelige afslutning af uddannelsen, når eksamensbeviser skal overrækkes til de mange studenter! Dimissionen starter kl. 10.00.