UPDATE: Politikens Undervisningspris – EUC Nord vinder!

  24/04/18



Update: Anders Rishøj fra EUD/EUX Business har vundet Politikens Undervisningspris 2018 i kategorien Erhvervsskoler. Anders skal modtage prisen i aften, som beskrevet nedenfor.

Der kommer mere information om dette asap. Indtil videre vil gerne ønske Anders et kæmpestort tilllykke med prisen - vi er stolte over at have dig som kollega.

_______________________________________________________

Hvert år uddeles Politikens Undervisningspris på kr. 75.000 og i år er EUC Nord med i finalen. Anders Rishøj fra EUD/EUX Business er blevet indstillet af hele 17 elever og han er blandt de fem finalister i kategorien for erhvervsuddannelser. Onsdag d. 2. maj kåres vinderen, og vi krydser fingre for Anders - flot gået!

De 17 elever givet Anders et rigtig godt skudsmål. Fx ’Originalt undervisningsmateriale’, ’god til inddrage hele klassen’ og ’umulig at hade’. Anders og de to kolleger Gitte og Anders tager til Politikens Hus i København på onsdag og vi håber de får en god aften med undervisning i højsædet, og kommer hjem med den store præmie.

I alt er der blevet afgivet 2.035 indstillinger, hvor af EUC Nord står for de 35 – fordelt på 16 lærere. Det er ’dobbelt op på nice’, som Rune Pedersen fra HTX siger – ifølge indstillingen af ham. At EUC Nord har så mange indstillede lærere er helt usædvanligt flot ift. andre skoler i Nordjylland. Gå ind på pol.dk og læs de mange flotte ord, som vores elever har skrevet om lærerne. Det giver godt humør! https://politiken.dk/indland/uddannelse/undervisningsprisen/

De indstillede lærere er:

Anders Rishøj, EUD & EUX Business
Heidi Prætorius Jepsen, HHX
Kristina K. Kristensen. EUD & EUX Business
Lise Lotte Mikkelsen, HHX
Christina Mejlhede Larsen, HTX
James Fanqian Kong, HHX
Hans Christian Becker Jensen, HTX
Irene Fynbo, EUD
Ken Kristensen, EUD
Klaus Thomsen, EUD
Peter Beck Andersen, HTX
Rune Pedersen, HTX
Anders Stilling, EUD
Dinna Christiansen, HTX
Mikkel Stoklund Moltzen, EUD
Mogens Nørgaard, EUD​