Mere spredt bylys

  25/01/18

Vi har gjort det før. Faktisk en gang om året i de sidste 5 år: Kastet os over nogle af byens bygninger og for et par timer givet Frederikshavns indbyggere mulighed for at opleve dele af byens kulisse i et helt nyt lys.

Torsdag den 25. januar, gør vi det igen. I år kaster vi os over Iscenter Nord, Det Musisk Hus, Møllehuset, Vinden og Det gamle Posthus (det på Parallelvej).

Det er eleverne fra Eventteknikeruddannelsens 3. årgang, med lysspeciale, der med inspiration fra deres underviser, Carl Koytu, arbejder med bygningerne.

Lysholdet består af 13 studerende, nu på et 10 ugers skoleophold på EUC Nord, men i praktik over hele landet:

Iscenter Nord: August Thede (Nordic Rentals A/S. Hedensted), Simon Aagaard (Profox Aps., Aalborg), Rasmus Sørensen (Profox Aps., Aalborg).

Det Musiske Hus: 
Johan Sundberg Müller (Comtech A/S, Glostrup), Mark Lundahl Philpot (Bending Light Productions, Seattle).

Møllehuset: Malthe Tambo Skjoldager (Filmgear Aps. Søborg), Nicolaj Steen Olsen (Filmgear Aps. Søborg), Andreas Skibdal Schwarz (EventNord, Frederikshavn), Rasmus Spenner (Tobakken, Esbjerg).

Vinden: Jannik Grumstrup (Soundspec Aps., Skagen), Mattis Kötter (Nordic Rentals A/S, Hedensted)

Det Gamle Posthus: Mathias Bak Thrane (NWpro, Århus), Oliver Cebrero (Soundwise Aps., Århus)

Arkitektonisk belysning indgår som en del af pensum på Eventteknikeruddannelsen. Derfor får frederikshavnere – og andre interesserede – denne lille unikke oplevelse.

Lyssætningen kan ses fra kl. 19 – 21. Elever og lærer vil være tilstede, og uddyber gerne de tanker der ligger bag teknik og design.

PS: Vi er tilbage i Marts måned med et større og vildere projekt i anledning af uddannelsens 10 års fødselsdag, byjubilæum m.m. Mere om det senere