Disruption på EUC Nord

  04/12/17



Fem medlemmer af regeringens nye Disruptionråd besøgte mandag d. 4. december EUC Nord. Statsministeren måtte melde afbud i sidste øjeblik pga. sygdom. Disruptionrådet skulle besøge arrangementet Demokratiets Dag, som ungdomsorganisationen DUF arrangerede. De skulle også omkring EUC Nords Skills City, som er en by bygget af vores GF1-elever, som startede i august.

Ved Demokratiets Dag deltog medlemmerne i to workshops, hvor man diskuterede forskellige emner. Eleverne holdt sig ikke tilbage, og kom med mange friske spørgsmål til Disruptionrådets medlemmer, som kom ud fra workshoppene med frisk farve i kinderne. Eleverne var meget tilfredse med debatterne og flere nævnte, at det var rart at snakke med dem, der bestemmer.

Efterfølgende blev der brugt tid i Skills City, hvor GF1-eleverne stod klar til at vise frem og fortælle, hvad de har lavet i de seneste måneder og hvad de skal lave i fremtiden. Endnu engang gik politikkerne og kendisserne i dialog med eleverne og der var mange livlige snakke rundt omkring i Skills City. Især var skuespiller Hella Joof populær – både blandt lærere og elever, som lige skulle have taget en selfie med hende.

Disruptionrådet fortsatte videre til Hotel Comwell i Rebild, hvor de i de kommende to dage skal diskutere kompetenceudvikling i Danmark. På EUC Nord deltog eleverne i flere workshops ved Demokratiets Dag, som sluttede kl. 13.