På HTX kan vi mere end naturvidenskab!

  07/03/16

Det beviste Jonas Fruergaard Søvik fra 1.VX i Hjørring da han i weekenden den 4.-6. marts deltog i den internationale forfatterskole The South Gate Societys årlige begivenhed ”Creative Writing Camp”. De ca. 40 deltagere deltog i alt fra workshops i forskellige skrivegenrer og foredrag med forfattere til weekendens højdepunkt hvor alle deltagende optrådte med deres personlige resultater fra weekenden. Jonas’ bidrag hertil var novellen ”A Shoerial Killer” hvor han - på engelsk – humoristisk fortolkede en kvindes ustyrlige trang til at købe sko.

Formålet med weekenden var ifølge grundlæggeren af The South Gate Society i Aalborg, Leanne Kline Christiansen, at bringe unge skrivelystne talenter sammen og udbrede tanken om et nordjysk litterært fællesskab. For Jonas blev weekenden en stor succes som ikke alene var en stor oplevelse – men også giver ham blod på tanden til at forfølge sin drøm om at blive forfatter.

Jonas er et godt bevis på den alsidighed og de mange forskellige talenter vores elever har på HTX – og det er vi stolte af!