Superstudent hædret ved htx-dimission

  29/06/15

Fredag eftermiddag kunne Teknisk Gymnasium htx Frederikshavn traditionen tro fejre årets studenter i Det Musiske Hus, hvor bl.a. uddannelsens nye superstudent blev hædret for sin ekstraordinære præstation.

Femogtyve 12-taller, fire 10-taller og et gennemsnit på 12,5 er hvad der står i Sophie Rex Christensens karakterbog ved afslutningen af hendes tre år på Teknisk Gymnasium i Frederikshavn. En ekstraordinær præstation som aldrig før er set på htx-uddannelsen, og som i forbindelse med dimissionsfesten blev hædret med et legat på 1.000 kr. fra Spar Nord. Glad og stolt kunne Sophie efterfølgende løfte lidt at sløret for opskriften bag succesen og samtidig fortælle sine om fremtidsplaner.

- Jeg tror min tilgang til skolearbejdet er anderledes end andre elevers. Tingene kommer nemt til mig og derfor har jeg måske en lidt anden indgangsvinkel til tingene, som gør det hele lidt nemmere. Men selvfølgelig har det også  krævet hårdt arbejde og forberedelse, hvilket man altid kommer langt med.

- Efter sommerferien håber jeg at starte på medicinstudiet på Aalborg Universitet med henblik på at blive læge.

Udover Sophie Rex Christensen, blev også Nicolai Hermann Rasmussen fra htx hædret med en pengegave fra Nordjyske Bank, for en særdeles god indsats både fagligt og socialt.

Farvel og tak
Fredagens dimissionsfest i Det Musiske Hus gav også anledning til andet end hæder og overrækkelse af eksamensbeviser. Det var således både 3. årseleverne og lærernes sidste mulighed for at sige farvel, takke for tre gode år og ikke mindst ønske hinanden held og lykke med fremtiden. Der blev sagt flotte ord om hinanden og givet gaver på kryds og tværs.

79 studenter fordelt på fire klasser kunne således dimittere fra Teknisk Gymnasium, mens man efter sommerferien byder velkommen til 80 nye elever fordelt i tre klasser.