Forside / HTX / HTX Hjørring

HTX Hjørring

Velkommen til Teknisk Gymnasium HTX Hjørring
HTX er en 3-årig gymnasial uddannelse med fokus på natur-videnskabelige fag, teknologi og teknik, kommunikation og IT.

Studieretningerne hos os har klart forskellige profiler, så gymnasieforløbene skal kunne imødekomme elevernes mange forskellige interesser inden for naturvidenskab, teknologi og kommunikation. Fælles for alle studieretningerne er, at vi arbejder med teknologiske og samfundsmæssige problemstillinger, hvor de naturvidenskabelige fag sættes i sammenhæng med andre obligatoriske fag som dansk, engelsk, samfundsfag, teknologihistorie og kommunikation/it.

Undervisningen på HTX Hjørring tilrettelægges, så den giver mulighed for såvel teoretiske som praktiske eksperimenter. Vi lægger stor vægt på fagenes samspil, på projektarbejdsformen og på at undervisningen skal være meningsfyldt. En stor del af undervisningen foregår i laboratorier og værksteder, hvor teorier og ideer omsættes til praksis.

EUC Nord har ca. 600 studerende på htx uddannelsen fordelt ligeligt i Hjørring og Frederikshavn. Vi har derfor på begge adresser et gymnasium, hvor størrelsen bidrager til en atmosfære præget af nærhed og samarbejde. Fælles for dem er, at de vægter det faglige niveau og elevernes sociale miljø højt.

At være to tekniske gymnasier i samme organisation betyder, at gode initiativer og erfaringer bliver fælles. Dette er med til at sikre den høje kvalitet i undervisningen, som vi er kendt for, og som giver vores elever gode forudsætninger for at fortsætte på en videregående uddannelse.

Se alle de forskellige uddannelser vi udbyder
Velkommen til EUC Nord Gå til website

Hos EUC Nord udbyder vi et væld af forskellige ungdoms-uddannelser, herunder hg, hhx, htx og tekniske uddannelser. Derudover tilbyder vi også et stort katalog af efter- og videreuddannelsesmuligheder. Blad videre for at finde den uddannelse der passer netop dig!

Gymnasial Handelsgymnasiet hhx Gå til website

Handelsgymnasiet er et godt valg, hvis du vil arbejde med økonomi, salg, sprog og kultur, kommunikation, reklame, eksport, markedsføring, ledelse, medier og it.

Gymnasial Teknisk Gymnasium htx Gå til website

Teknisk gymnasium er et godt valg hvis du er interesseret i naturvidenskab og teknik. Htx er en uddannelse med et højt fagligt niveau og med fokus på praktisk arbejde. Du finder htx i både Hjørring og Frederikshavn.

EUD Tekniske erhvervsuddannelser Gå til website

På EUC Nord har vi et bredt udvalg af tekniske erhvervsuddannelser. Det er uddannelser som: smed, murer, ernæringsassistent, tømrer, mekaniker, elektriker, maler, skibsmontør og mange flere.

EUD Handelsskolen hg Gå til website

Efter et 2-årigt grundforløbet på handelsskolen har du mulighed for at vælge mellem forskellige specialer inden for områderne detail, handel, kontor og event.

Previous Next